Teams

 

Geniet samen met vrienden, collega's en/of relaties van de derde editie van de Harbour Tour op zondag 22 september 2019. Deelnemen met een team aan deze unieke tocht door de Rotterdamse haven is nog leuker!

Teaminschrijving kan al vanaf 6 personen, deelname aan alle afstanden is mogelijk, en je betaalt hiervoor €5,- per persoon minder dan de reguliere individuele inschrijving. Het voordeel van de teaminschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden, in een keer alle startbewijzen kunt ophalen en op factuur kunt betalen. Bovendien is het mogelijk om de teaminschrijving uit te breiden met een all in VIP arrangement!

Teaminschrijving 

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 6 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven voor het individuele tarief. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving inbegrepen!

Inschrijven

Speciaal voor bedrijven is een teaminschrijving uit te breiden met een VIP Arrangement (+ €19,-). 

VIP arrangement 

  Ontvangst met koffie, thee en ontbijt in de business lounge
  Toegang tot (overdekte) business lounge vooraf en na afloop
  Startbescheiden in één keer ophalen bij deze business lounge
  Teamfoto
  Twee consumptiemunten per persoon na afloop in business lounge

 

Tarieven

Teaminschrijving: €25,- incl. BTW per persoon

Teaminschrijving met VIP arrangement: €44,- incl. BTW per persoon

Inschrijven


HANDLEIDINGEN INSCHRIJVEN EN AANMAKEN VAN EEN TEAM/GROEP

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van een team of bij het inschrijven van een bestaand team? Lees dan deze praktische handleidingen door:


ALGEMENE VOORWAARDEN EN REGLEMENT