COVID-19 update

9 juli 2020

Op zondag 27 september staat de Harbour Tour op het programma. Samen met jou kijken we enorm uit naar de 4e editie. Misschien wel meer dan ooit. Echter, door de ontwikkelingen rondom COVID-19 leven we in onzekere tijden.

We begrijpen maar al te goed dat dit voor onzekerheid zorgt en vragen oproept. Gaat het evenement wel door? Is het veilig om mee te doen? Nederland is zich aan het aanpassen naar een 1,5 meter samenleving of zoals minister-president Rutte het noemt, ‘het nieuwe normaal’. Achter de schermen zijn we druk aan het inventariseren welke mogelijkheden er zijn om te kunnen voldoen aan de richtlijnen om de Harbour Tour op een veilige en verantwoorde manier door te laten gaan.  

Vanzelfsprekend staat de gezondheid en veiligheid van onze deelnemers, medewerkers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons altijd op de eerste plaats. We blijven de adviezen van de overheid volgen en zullen de maatregelen nemen die van ons worden gevraagd. Onze wens is om de onzekerheid en vragen weg te nemen, maar daar hebben we tijd voor nodig. Zodra er ontwikkelingen zijn die we met jullie kunnen delen, zullen wij dit via onze officiële kanalen doen. Houd deze in de gaten voor updates en zorg goed voor jezelf en elkaar!

Lees hieronder de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen? Kijk dan even of je hem kunt vinden tussen onze praktische info of neem contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen

Harbour Tour: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Harbour Tour op zondag 27 september 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer