Event info

UNIEKE EXPERIENCE TOERTOCHT 

Deze unieke toertocht gaat door de Rotterdamse haven, Zuidland, Vierpolders en Rockanje. Onderweg maak je 60, 80, 100 en 140 mooie kilometers en fiets je over een aantal bijzondere haventerreinen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn! 

GOED VOORBEREID

  • Maak vooraf je fiets gereed
  • Zorg zondagochtend voor een goed ontbijt
  • Vul thuis alvast je bidon(s) voor de eerste kilometers
  • Lees onze 5 tips voor een onvergetelijk tocht
  • Bereid je voor op 60, 80, 100 of 140 km genieten!

PROGRAMMA

Tijd Activiteit
7.30 - 11.00 uur Afhalen startbewijzen
8.00 – 9.30 uur (elk kwartier) Startwaves 140 km
8.30 - 10.00 uur (elk kwartier) Startwaves 100 km
9.00 - 10.30 uur (elk kwartier) Startwaves 80 km
9.30 - 11.00 uur (elk kwartier) Startwaves 60 km
16.00 uur Sluiting finish

Onder voorbehoud van wijzigingen

STARTBESCHEIDEN OPHALEN

Heb jij bij het inschrijven gekozen voor startbescheiden ophalen? Dan kun je deze ophalen bij de start van het evenement. In de week voorafgaand aan de Harbour Tour ontvang je een email met meer informatie.

STARTBESCHEIDEN THUISGESTUURD

Heb je bij het inschrijven ervoor gekozen om jouw startbescheiden thuisbezorgd te krijgen. Dan kun je deze in de week voorafgaand aan het evenement op het door jou ingevulde adres verwachten. Controleer of jouw adresgegevens nog kloppen door in te loggen via jouw dashboard.


Bereikbaarheid Start-Finish

De start en finish vinden plaats bij onze parcourspartner Toll Global Forwarding in de Waalhaven. Het adres is Van Riemsdijksweg 63, 3088 HB in Rotterdam.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid nabij start-finish. Je vindt de verschillende parkeerterreinen op de parkeerkaart. Het VIP-Parkeerterrein (geel) is alleen toegankelijk op vertoon van een VIP-parkeerkaart. De andere parkeerterreinen (blauw) zijn gratis toegankelijk voor alle deelnemers.

Parkeerkaart


We Care About Cycling

Bij al onze fietsevenementen kom je dit bord tegen op het evenemententerrein en de verzorgingsposten. We willen hiermee bewustwording creëren bij onze deelnemers. We hebben dit vertaald in vijf duidelijke pictogrammen.

Tijdens een toertocht maken we gebruik van de openbare weg. Toon onderweg respect voor mede-fietsers, andere weggebruikers en omwonenden en ga netjes om met de prachtige omgeving waarin we fietsen.


VERZORGING ONDERWEG

We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens de tocht. Op de verschillende routes vind je elke 40 / 50 km een verzorgingspost, waar je even rustig bij kunt komen en bij kunt tanken. Hier kun je je energieniveau een boost geven met onder andere koeken, vers fruit, sportdrank en sportvoeding van Amacx.

Verzorgingspost 1: Kees in 't Veen (Moezelweg 151, Rotterdam)
Op de routes van 80, 100 en 140 km
Open van 08.45 - 12.00 uur

Verzorgingspost 2: Voorne Gas (Achterdijk, Vierpolders)
Op de route van 140 km
Open van 10.00 - 13.15 uur

Verzorgingspost 3: PRC Delta (Wielrenpad 2, Spijkenisse)
Op alle routes
Open van 10:15 - 15:15 uur

De finish sluit om 16.00 uur


NAGENIETEN OP HET FINISH FEEST 

Na afloop van de Harbour Tour nodigen we je graag uit op het finish feest bij Toll Global Forwarding. Als aandenken aan je fietsprestatie ontvang je een medaille en een bidon. Verder is er op het finish feest een dj, muziek en een heleboel gezelligheid. Neem de tijd om even na te genieten en verhalen uit de wisselen met je fietsvrienden.

FIETS STALLEN OP HET EVENEMENTENTERREIN

Het evenemententerrein is een afgesloten terrein waarbij controle zal plaatsvinden op de fietsen van de deelnemers. Hoe werkt dit? In de enveloppe van het stuurbordje zitten 2 bandjes met een corresponderend nummer. Hiervan dien je 1 bandje om je pols te hangen en 1 bandje aan je fiets. Als je na afloop van de Harbour Tour het evenemententerrein verlaat dan vindt er een controle plaats bij de uitgang.


FOTO'S EN AFTERMOVIE

Er zijn fotografen van de organisatie om de sfeer onderweg en op het finish feest vast te leggen. Ook zal er een aftermovie gemaakt worden. In de week na afloop van de Harbour Tour plaatsen we de foto's en video op onze Insta en Facebookpagina.

MARATHON PHOTOS LIVE

Ook zullen er onderweg fotografen van Marathon Photos aanwezig zijn om foto's van de deelnemers te maken. Deze kun je achteraf via onderstaande button bekijken en bestellen.

Marathon Photos