Fiets tegen kankerKWF Kankerbestrijding

De Harbour Tour is voor het derde jaar een Fiets tegen kanker evenement. Ook dit jaar steunt de Harbour Tour KWF Kankerbestrijding. De organisatie roept alle deelnemers op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Fiets tegen kanker en vóór het leven tijdens de Harbour Tour!


Maak het verschil

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF het verschil. En jij kunt daar aan bijdragen.


Fiets tegen kanker

Schrijf je in via KWF en ga aan de slag om geld op te halen. Haal je 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met een gratis startbewijs en een Fiets tegen kanker-shirt. Zo fiets je in stijl mee in Rotterdam. Haal je het doelbedrag niet op tijd? Dan krijg je uiteraard de gelegenheid om zelf je startbewijs kopen.

inschrijven via KWF


Koop zelf je startbewijs

Regel je liever zelf alvast je startbewijs? Of weet je niet zeker of het je lukt om 500 euro op te halen?  Geen probleem! Je kunt alsnog in actie komen voor KWF. Koop zelf je startbewijs én maak een persoonlijke actiepagina aan.

ik maak een actiepagina