Bereikbaarheid

Start en finish

Op het evenemententerrein ligt zowel de start als de finish van de Harbour Tour. Het is gevestigd aan de Waalhaven Zuidzijde 21(t.h.v. Broekman Logistics) in Rotterdam. Kenmerkend voor de locatie is de prachtige havenskyline die onderdeel is van de beleving en de ruime aanwezigheid van parkeergelegenheid.

Waalhaven ZZ in Google Maps

Bewaakte fietsenstalling

Zondag bieden we van 8:00 tot 17:00 uur een bewaakte fietsenstalling aan in de parkeergarage Parkeergarage Port City. Hier is ook de tassenafgifte.


Auto

Deelnemers kunnen de auto parkeren op het industrieterrein Waalhaven tussen de snelweg A15 en de Waalhaven Zuidzijde, op fietsafstand van het evenemententerrein. Aan de volgende straten kun je gratis parkeren: Albert Plesmanweg, Geyssendorfferweg, Parmentierplein. We raden aan om ruim voor jouw starttijd te vertrekken, zodat je rustig een parkeerplek kunt zoeken.

Voor deelnemers van de bedrijventeams zijn parkeervoorzieningen getroffen (P1) aan de Waalhaven Zuidzijde, die uitsluitend toegankelijk zijn op vertoon van een parkeerkaart. Neem voor een parkeerkaart contact op met de teamcaptain van jouw bedrijventeam.


Openbaar vervoer

Vanaf Metrostation Slinge kan gefietst worden. RET stadsbus 68 stopt voor de deur, ideaal voor toeschouwers maar een busverbinding is met de fiets niet ideaal.