Start-/ finish locatie in de Rotterdamse haven

De start en finish van de Harbour Tour vindt plaats voor het hoofdkantoor van Broekman Logistics in de Rotterdamse Waalhaven. In deze prachtige setting, met uitzicht over de Rotterdamse haven, ben je direct in de juiste stemming voor jouw rit. Er zijn hier voldoende gratis parkeermogelijkheden in de directe omgeving. Na afloop kun je vanaf het festivalterrein (het dek) met zicht op de finish nagenieten van jouw prestatie.

 

Vooraf

Op 22 september is het evenemententerrein aan de Waalhaven Zuidzijde vanaf 8.30 uur geopend. In de gratis bewaakte fietsenstalling kun je jouw fiets veilig neerzetten om vervolgens de startbescheiden op te halen bij onze vrijwilligers. Je ontvangt een envelop met hierin je stuurbordje (met tyrips om aan je stuur te monteren) en een routekaartje (neem dit kaartje mee want hierop staat het servicenummer, zodat je ons kunt bellen in geval van pech)

Na het ophalen van de startbescheiden kun je jezelf eventueel nog omkleden in de omkleedruimten of gebruik maken van de toiletten. Nog even de banden oppompen en de laatste materiaalcheck doe je bij de stand van onze partner Cyclon. Haal een verse bak koffie, check of je er helemaal klaar voor bent en je kunt gaan starten aan een unieke tocht door de Rotterdamse haven!

 

 

Na afloop

Direct na de finish streep ontvang je van onze vrijwilligers een mooie medaille omgehangen. In de gratis bewaakte fietsenstalling plaats je vervolgens je fiets om op het dek te genieten van een welverdiend biertje! Uiteraard is er ook fris of wijn verkrijgbaar. Daarnaast staat de BBQ aan, zodat je de calorieën aan kunt vullen met een heerlijke hamburger. Op het terrein draait onze DJ muziek. Vanaf het festivalterrein heb je uitstekend zicht op de finishstraat, zodat je vrienden die later binnen komen kunt zien finishen!