Steun de natuur in Nederland

In 2019 hebben wij een prachtig, mooi doel gekoppeld aan de Harbour Tour: Natuurmonumenten.

Wat is er mooier dan fietsen door de natuur? De Harbour Tour voegt twee werelden samen; namelijk de zware industrie van de Rotterdamse haven en het adembenemende decor van Voorne Putten en het Haringvliet. De boswachters van Natuurmonumenten houden dit gebied in topconditie, met ruimte voor mens en dier. U kunt de natuur steunen door een bijdrage te doen aan Natuurmonumenten en daarmee steun je een prachtig project, namelijk de natuurontwikkeling langs de oevers van de Haringvliet.


Als de Haringvlietsluizen op een kier gaan en er weer zout water het Haringvliet op kan stromen, biedt dit kansen voor herstel van de verloren gegane typisch Nederlandse deltanatuur. We hebben maar één doel; zorgen dat de huidige natuur van het Haringvliet maximaal kan profiteren van deze kans. Niet alleen herstellen we bestaande natuurgebieden, ook realiseren we nieuwe natuur. Zo werken we aan een groene zoom rond het Haringvliet, waar niet alleen (trek)vissen en -vogels voedsel,
rust en broedplekken vinden, maar ook de mens volop kan genieten en waar jij heerlijk kunt fietsen.

Donatie = Fietsgids

Help jij ook mee de Nederlandse natuur te beschermen en behouden? Doe een vrijwillige donatie van €3,-,  €5,- of €10,- in het inschrijfformulier.
Als dank voor jouw steun ontvang jij van Natuurmonumenten een gids met 5 prachtige fiets knooppunt routes in de natuur bij jou in de buurt. 
Éen route van meer dan 60 KM en 4 routes van 40 KM.

Heb jij je al ingeschreven, maar ben jij vergeten een donatie te doen? Dan kan alsnog! Log in op jouw account en doneer jouw bijdrage!

 

 

Harbour Tour: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Harbour Tour op zondag 27 september 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer