Inschrijven

Deze volledig verzorgde toertocht gaat over haventerreinen waar je normaal niet mag komen, laat staan fietsen! De unieke combinatie van haventerreinen en prachtige natuurgebieden zorgen voor mooie routes van 80, 100 en 135 km die je niet snel zal vergeten!

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Mocht het uiteindelijk niet mogelijk zijn om de Harbour Tour 2021 te organiseren vanwege Covid-19, dan blijft jouw startbewijs geldig voor de eerstvolgende editie.


Tarieven voor alle afstanden

Vroegboektarief (t/m 31 juli) € 25,75 
Reguliere voorinschrijving (t/m 7 september) € 27,75 
Na-inschrijving (vanaf 8 september - zolang de voorraad strekt) € 29,75 

 

Fiets tegen kanker 

Fiets tegen kanker en voor het leven tijdens de Harbour Tour. Schrijf je in via KWF en haal minimaal 500 euro sponsorgeld op.  Dan beloont KWF jou met een gratis startbewijs en een Fiets tegen kanker-shirt. En met je eigen actiepagina wordt geld ophalen wel heel makkelijk. Geld dat helaas nog steeds heel hard nodig is, want 1 op de 3 mensen krijgt in zijn leven te maken met kanker.

Inschrijven via KWF

Groepsinschrijving

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Dat kan! Van 6 personen tot maximaal 50 personen kun je je inschrijven voor het regulier tarief. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving ook bij inbegrepen!  Het voordeel van de teaminschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden, in een keer alle startbewijzen kunt ophalen en op factuur kunt betalen.

 


KEUZE UIT DRIE AFSTANDEN


Inbegrepen bij je inschrijving

Keuze uit drie uitgepijlde routes over bijzondere terreinen waar je normaal niet eens mag fietsen!

Uitgebreide en gezellige verzorgingsposten incl. (sport)voeding

Technische assistentie en reparatieservice bij pech onderweg

Na afloop krijg je een welverdiende medaille en biertje to go