Inschrijven

De vierde editie van de Harbour Tour vindt plaats op zondag 27 september 2020. 

Deze volledig verzorgde toertocht gaat deels over het grootste containergebied van Europa. Ook fiets je door de prachtige bossen en natuur van Natuurmonumenten. De unieke combinatie van haventerreinen en prachtige natuurgebieden zorgen voor mooie routes van 75, 105 en 135 km die je niet snel zal vergeten!

Inschrijven

Dit maakt de Harbour Tour uniek

Routes over haventerreinen, waar je normaal gesproken niet mag komen
  Uitgebreide verzorging onderweg met sportvoeding, sportdrank, koeken en fruit
  Medaille als blijvende herinnering 
  Gezellige verzorgingsposten
Na de Harbour Tour het WK wielrennen kijken op groot scherm! 

 

Tarieven

Tarieven Regulier NTFU/KNWU Korting en Strava Club Leden
Tarief t/m 31-8 € 24,75 € 22,75
Tarief t/m 27-9 € 27,75 € 25,75
Daginschrijving € 30,- -


Bij inschrijvingen t/m 7 september is het mogelijk om tegen betaling van € 4,75 ervoor te kiezen om het shirt en startbewijs thuisgestuurd te krijgen.


Word lid van de We Are Cycling Strava Club en blijf volledig op de hoogte van nieuwe We Are Cycling evenementen. Leg contact met andere deelnemers, deel jouw fietsavonturen en inspireer elkaar. 

Individuele inschrijving

Alle afstanden

Wij zorgen ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van je fietstocht. Naast bovenstaande is ook het volgende inbegrepen bij je inschrijving:

  Stuurbordje 
Duidelijk uitgepijlde routes 
Routekaartje & GPX routebestanden
EHBO, verkeersregelaars en motards onderweg
Reparatieservice door Cyclon
Gratis ophaalservice bij pech
Sfeervolle start & finish
Gratis bewaakte fietsenstalling bij de start en finish
   

 

Groepsinschrijving

Vanaf 6 personen

Geniet samen met je fietsvrienden van de Harbour Tour. Een groepsinschrijving kan al vanaf 6 personen, deelname aan alle afstanden binnen een team is mogelijk. Het voordeel van de groepsinschrijving is dat je gemakkelijk alle deelnemers van jouw team kunt aanmelden, in een keer alle startbewijzen kunt ophalen en op factuur kunt betalen. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving inbegrepen.

 

Business Team

Vanaf 6 personen

Geniet samen met collega's of relaties van de Harbour Tour. Een Business team vorm je al vanaf 6 personen. Binnen het team is deelname aan alle afstanden mogelijk. In de kantine van Broekman Logistics faciliteren wij een ontmoetingsruimte inclusief ontvangst met een ontbijt. Deze Business Lounge is exclusief voor alle businessteams en relaties en is zowel voor als na de loop toegankelijk om prettig voor te bereiden en om na de loop te borrelen en te netwerken. Uiteraard is hierbij alles van de individuele inschrijving inbegrepen! Klik hier voor meer informatie over de Business Team inschrijving.

 


Officiële Wielerkleding

Bestel het officiële Harbour Tour Wielershirt of Bibshirt van AGU bij jouw inschrijving. 

Bestellen

Harbour Tour Wielershirt

Harbour Tour Bibshort

Harbour Tour: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Harbour Tour op zondag 27 september 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer