De eerste locaties zijn bekend

images

Tijdens de Harbour Tour fietsen we over diverse haventreinen waar je normaal niet eens mag komen. De eerste locaties zijn bekend!


#1

Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. In de haven van Rotterdam neemt ECT het grootste deel van de overslag van containers voor haar rekening. ECT exploiteert de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal, beide gelegen op de Maasvlakte.

De ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal bieden rederijen 24/7 dienstverlening, waarbij service voorop staat. In nauwe samenwerking met de klant wordt elk schip snel en efficiënt gelost en geladen. ECT combineert hiervoor vergaande automatisering met de kennis en ervaring van meer dan 50 jaar vakmanschap.

Het parcours van de Harbour Tour zal 5 km over dit haventerrein gaan, hetgeen normaal niet toegankelijk is voor fietsers. Ook is op dit terrein een bevoorradingspost en een mooie plek voor een fotomoment.

#2

Rijen hoge containers en jij fietst er op 23 september weer tussendoor! Net als vorig jaar stelt ITT Europoort haar poorten weer open voor de Harbour Tour. Alle afstanden gaan over dit haventerrein, dat normaal gesproken niet toegankelijk is voor fietsers.

Bij ITT Europoort vindt je alle facetten gericht op tanktransport, zie www.itt-europoort.nl voor meer info!

 

 


 

 

Harbour Tour: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Harbour Tour op zondag 27 september 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer