7 tips voor een geweldige Harbour Tour

images

1. Kies de juiste kleding

De voorspellingen voor komende weekend lopen nog uiteen. Het is slim om het weerbericht in de gaten te houden en goed na te denken over je kledingkeuze. Als het weer wisselvallig is dan is een goed thermoshirt in combinatie met losse arm- en beenstukken een uitkomst. Als het onderweg warmer wordt dan is het fijn als je de arm- en beenstukken weer uit kan doen. Mochten er buien in de lucht hangen, dan raden wij aan om een klein opvouwbaar regenjasje mee te nemen.

2. Schrijf je vooraf in

Als we nog niet zijn uitverkocht dan is dag inschrijving bij de start mogelijk. Toch raden wij aan om gebruik te maken van de online voorinschrijving. Dit kan tot zaterdagavond via www.harbourtour.nl/inschrijven. Je betaalt dan € 5,- minder en je startnummer ligt zondag voor je klaar zodat je lekker snel op pad kan.

3. Hou rekening met elkaar en andere weggebruikers

Fietsen in een groep is heel gezellig maar het is nog leuker als je rekening houdt met elkaar. Je kunt obstakels, verkeer en de richting van het parcours aangeven met handgebaren en je stem.
Hou ook rekening met andere weggebruikers. We rijden op de openbare weg en houden ons aan de algemeen geldende verkeersregels. Bekijk onze We Care About Cycling campagne hier.

4. Maak gebruik van de verzorgingsposten

Onderweg zijn er meerdere verzorgingsposten ingericht. Hier kan je je energievoorraad weer volledig aanvullen met sportdrank, vers fruit, snoep, koeken, sportrepen en sportgels van www.wielervoeding.nl.

5. Vergeet niet te genieten onderweg

We hebben drie prachtige routes uitgezet. Onderweg fiets je langs prachtige natuur van Natuurmonumenten en over de bijzondere haventerreinen van Hutchison Ports ECT, ITT Europoort en De Rijke. Neem je tijd en vergeet niet te genieten!

6. Zing even mee met het Shantykoor

Shantykoor de Hoeksche Waard is er ook weer bij! Ze zullen langs de route staan om heerlijke zeemansliederen voor je te zingen! Een mooi moment om even te stoppen en mee te zingen/dansen.

7. Ga op de foto bij de TUI ‘We did it’ wall

Direct na de finish kan je in de huid kruipen van een profrenner bij de TUI stand. Vergeet je finishfoto met je welverdiende medaille ook niet te delen op social media met de hashtag #harbourtour