Zonnige editie Harbour Tour voert 1.500 fietsers door Rotterdamse haven

images

Zo’n 1.500 recreatieve toerfietsers hebben vandaag deelgenomen aan de derde editie van de Harbour Tour. Centraal in de routes staat het imposante havengebied van Rotterdam. De routes van 75, 100 en 135 km gingen langs, en zelfs over verschillende unieke haventerreinen zoals Huchinson Ports ECT Rotterdam, ITT Europoort en TIP Trailer Transport. In de Rotterdamse Waalhaven keerden de deelnemers vervolgens terug onder de finishboog voor het hoofdkantoor van Broekman Logistics, om hier de welverdiende medaille in ontvangst te nemen.

Onderweg rijdt de ontspannen sfeer met de deelnemers mee. De verzorgingsposten bieden deelnemers de tijd om met sportdrank, energierepen en fruit te herstellen. Bij deze posten was er live muziek van Shantykoor Hoeksche Waard en draaiden DJ’s muziek.

“Na een regenachtige editie in 2018 zijn we erg blij om onze deelnemers dit jaar in de zon te kunnen laten genieten van het prachtige Rotterdamse havengebied. Met de steun van onze trouwe parcourspartners hebben we onze deelnemers weer een mooie en verrassende toertocht door de haven kunnen bieden.” aldus Vincent van Heijningen, namens Golazo Cycling.   

Golazo Cycling organiseert onder het label We Are Cycling verschillende toertochten in Nederland. Het wielerjaar wordt afgesloten op zaterdag 12 oktober in Zeeland met de Tacx Classic Zeeland.

Benieuwd naar de eerste foto's? Bezoek dan onze Facebookpagina!