Harbour Tour gaat over Hutchison Ports ECT Delta Terminal

images

5 km over normaal niet toegankelijk haventerrein!

De 100 en 130 km routes krijgen op 22 september de unieke mogelijkheid om maar liefst 5 km te fietsen over het normaal voor fietsers niet toegankelijke terrein van de Hutchison Ports ECT Delta Terminal. Op de Maasvlakte direct aan de Noordzee kunnen de allergrootste schepen 24/7 zonder beperkingen van tij of sluizen vol beladen aanmeren bij de ECT Delta Terminal. Het parcours van de Harbour Tour gaat hier in peloton langs de ruim 140 automatische stapelkranen en tienduizenden containers.


Over Hutchison Ports ECT Delta Terminal
Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. ECT exploiteert in Rotterdam de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal. Beide gelegen op de Maasvlakte, direct aan de Noordzee.

Vanaf het allereerste containerschip dat in 1966 Europa bezocht, dus al ruim 50 jaar, is ECT leidend in containeroverslag. Steeds vooruitkijkend en -denkend om voor haar klanten verdere groei mogelijk te maken. Zowel aan de zeezijde als aan de landkant, altijd met visie.

Waar anderen grenzen zagen, ging ECT over die grenzen heen en ontwikkelde de Maasvlakte tot hét centrum van de Europese containeroverslag. Nog steeds is het ECT’s ambitie continu voorop te lopen in nieuwe ontwikkelingen die de service en performance verder verbeteren. Alles met de klant centraal.

Lees hier meer over de routes. 

Harbour Tour: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Harbour Tour op zondag 27 september 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer