RPPC is partner van de Harbour Tour 2019

images

De Rotterdam Port Promotion Council (RPPC) is partner geworden van de derde editie van de Harbour Tour. RPPC is dé promoter en verbinder van het Rotterdamse havenbedrijfsleven. De RPPC verbindt leden met ladingbelanghebbenden wereldwijd door middel van promotiereizen, beurzen en netwerkbijeenkomsten. Als Groot-Rotterdams collectief van bedrijven zet RPPC de havenregio verder op de kaart. Naast algemene evenementen organiseert de RPPC bijeenkomsten die gericht zijn op bepaalde deelmarkten of branches. Zo zijn recent de Offshore en Breakbulk community opgericht. Leden van RPPC, havenbedrijven en organisatie worden door de RPPC uitgenodigd om met een team deel te nemen aan de Harbour Tour op zondag 22 september.

“Door samen te werken met RPPC wordt de Harbour Tour nog meer een plek waar havenbedrijven op een informele en sportieve manier samen komen. Bij de eerste twee edities van de Harbour Tour zagen we al veel havenbedrijven met medewerkers en relaties als bedrijventeam aan de start staan, het aantal bedrijven dat we komend jaar mogen verwelkomen zal via de samenwerking met RPPC alleen maar groeien.” aldus Vincent van Heijningen, namens de organisatie van de Harbour Tour over de samenwerking

We mogen weer! Schrijf je in voor de Harbour Tour!

Goed nieuws! Volgens de laatste richtlijnen kunnen we op 27 september de Harbour Tour gaan organiseren. Het unieke parcours dwars over haventerreinen blijft, net als de complete verzorging. Benieuwd naar alle maatregelen die we nemen?

Lees meer