Update Harbour Tour 2020

images

Goed nieuws! Volgens de laatste richtlijnen kunnen we straks op 27 september de Harbour Tour gaan organiseren. Het unieke parcours dwars over haventerreinen blijft, net als de complete verzorging. Toch wordt deze editie  anders dan voorgaande jaren. 

  • Maximaal 40 startbewijzen per startwave
  • Geen daginschrijving, voorinschrijving verplicht
  • Startbewijzen worden thuisgestuurd
  • Extra hygiëne voorzieningen
  • Ruim opgezet evenement terrein en verzorgingsposten

 

Om het evenement soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. We vragen je als deelnemer om deze maatregelen goed door te lezen en na te leven. Volgens de laatste richtlijnen van het RIVM nemen we als organisatie natuurlijk ook diverse maatregelen. Alle maatregelen zijn te vinden op deze pagina. 

Om drukte te voorkomen, zijn er deze editie een beperkt aantal van 40 startbewijzen per starttijd beschikbaar en kan er tot 20 september worden ingeschreven. Wil je dit jaar deel nemen aan onze unieke tocht door de Rotterdamse haven? Dan raden we aan om niet te lang te wachten en via deze pagina je in te schrijven.

Goed om te weten, mocht het uiteindelijk vanwege de opgelegde maatregelen vanuit het RIVM en de overheid alsnog niet mogelijk zijn om op 27 september de Harbour Tour te organiseren, dan blijven de aangeschafte startbewijzen geldig voor de eerstvolgende editie.

Inschrijving geopend

Goed nieuws. Je kunt je nu inschrijven voor de Harbour Tour 2023! Fiets op zondag 17 september een unieke experience toertocht door de Rotterdamse haven.

Lees meer