Dit zijn de routes van de Harbour Tour 2021

images

Tijdens de Harbour Tour op zondag 19 september kun je kiezen tussen 3 mooie routes van 80, 100 en 135 km. De routes van deze unieke Experience Ride voeren dwars door het Rotterdamse havengebied. Onderweg fiets je langs rauwe havenindustrie, maar ook langs een aantal prachtige natuurgebieden.

Bijzondere haventerreinen
We zijn heel blij dat onze parcourspartners weer mee willen doen en hun haventerreinen speciaal openstellen voor onze fietsers. Onderweg fietsen we over de bijzondere terreinen van Broekman Logistics, ITT Europort, Bertschi en Broekman Distriport!

Betere spreiding verzorgingsposten
De locaties van een aantal verzorgingsposten zijn gewijzigd, hierdoor zijn de posten beter verspreid over het parcours. Op deze posten kun je energievoorraad aanvullen met vers fruit, koeken, snoep sportdrank en sportvoeding. Ook zorgen we voor een gezellige sfeer op de posten. Op een van de posten zal Shantykoor de Hoeksche Waard de deelnemers toezingen met echte zeemansliederen!

Bekijk hier de routekaart
Bekijk hier de bijzondere haventerreinen van onze parcourspartners

Harbour Tour op zondag 18 september 2022

Goed nieuws! Op zondag 18 september 2022 organiseren we de 6 editie van de Harbour Tour Rotterdam. De inschrijving opent binnenkort.