Parcourspartners

Op 27 september kan je kiezen uit 3 attractieve routes. Deze voerden dwars door het havengebied en leidde langs de Rotterdamse Waalhaven met de allernieuwste terminals van de Tweede Maasvlakte. 

Vanaf de Rotterdamse Waalhaven vertrekken alle routes voor het hoofdkantoor van Broekman Logistics om de Rotterdamse haven op een unieke manier te ontdekken.  

Bekijk op deze pagina welke partners nog meer de poorten voor ons open zet.  

 

 

 

START / FINISH: BROEKMAN LOGISTICS

De start en finish van de Harbour Tour vindt plaats voor Broekman Logistics in de Rotterdamse Waalhaven. In deze prachtige setting, met uitzicht over de Rotterdamse haven, ben je direct in de juiste stemming voor jouw rit door de Rotterdamse haven.

 

PARCOURSPARTNER: ITT EUROPOORT

Het parcours van de Harbour Tour gaat ook in 2020 over haventerreinen waar je normaal niet mag komen, laat staan fietsen. Op het terrein van ITT Europoort gaat het parcours tussen de metershoge containers. Bovendien is op dit terrein een verzorgingspost, zodat je op het gemak kunt genieten van deze fantastische en unieke setting.

Harbour Tour: COVID-19 update

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Harbour Tour op zondag 27 september 2020 en bekijk hier de veelgestelde vragen.

Lees meer