Parcourspartners

Op 27 september kan je kiezen uit 3 attractieve routes. Deze voeren dwars door het havengebied en leiden vanuit de Rotterdamse Waalhaven naar de allernieuwste terminals van de Tweede Maasvlakte. 

 

Het parcours voert over haventerreinen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn, laat staan voor fietsers. Op deze pagina laten we zien welke havenbedrijven hun poorten open zetten voor de Harbour Tour!

 

 

 

START / FINISH: BROEKMAN LOGISTICS

De start en finish van de Harbour Tour vindt plaats voor het hoofdkantoor van Broekman Logistics in de Rotterdamse Waalhaven. In deze prachtige setting, met uitzicht over de Rotterdamse haven, ben je direct in de juiste stemming voor jouw rit door de Rotterdamse haven.

 

PARCOURSPARTNER: ITT EUROPOORT

Het parcours van de Harbour Tour gaat ook in 2020 over haventerreinen waar je normaal niet mag komen, laat staan fietsen. Op het terrein van ITT Europoort gaat het parcours tussen de metershoge containers. 

ITT Europoort is specialist op het gebied van tank- en tankcontainertransport van gevaarlijke en ongevaarlijke stoffen. 

Alle afstanden gaan over dit terrein!

 

 

PARCOURSPARTNER: BERTSCHI

Nieuw terrein: alle fietsers gaan straks op 27 september onder deze grote kraan door op het terrein van Bertschi.

Bertschi is de grootste vervoerder van droog bulk chemicaliën ter wereld met locaties door heel Europa, groot geworden met het vervoeren van (tank)containers.

Alle afstanden gaan over dit terrein!

 

 

PARCOURSPARTNER: BROEKMAN DISTRIPORT

Nieuw terrein: na het terrein van Bertschi gaat het parcours op 27 september direct door over dit terrein van Broekman Logistics aan de Theemsweg. Langs de kades en containers, vervolgen we vervolgens de weg richting de Tweede Maasvlakte.

Broekman Logistics is een full service logistiek bedrijf gespecialiseerd in vervoer over zee, de weg, het spoor, door de lucht en multimodaal transport.

Alle afstanden gaan over dit terrein!