Optimaal genieten

We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens de Harbour Tour. Op de verschillende routes vind je elke 40 / 50 km een verzorgingspost, waar je even rustig bij kunt komen en bij kunt tanken. Op elke post zorgen we voor een gezellige sfeer met muziek. Hier kun je je energieniveau een boost geven met de sportdrank en sportvoeding van 6d Sports Nutrition, Snelle Jelle kruidkoeken en Fyffes bananen. 

6d Sports Nutrition partner Harbour Tour 2020

6d Sports Nutrition voorziet jullie dit jaar van 100% wetenschappelijk ontwikkelde sportvoeding tijdens de Harbour Tour. Diverse profploegen gebruiken de producten van 6d Sports Nutrition, net als de voetballers van PSV. 

Benieuwd welke producten je op 27 september kunt verwachten? Je ziet het hieronder!

Alvast een van de producten proberen?  Geniet nu als deelnemer van de Harbour Tour van 15% korting in de webshop met de code HARBOUR15

Deze actie is geldig t/m 31/10/2020.

 

 

COVID-19 aanpassing

Ruimer opgezette verzorgingsposten

De verzorgingsposten op de route worden breder opgezet zodat de 1,5 meter goed nageleefd kan worden. Op de posten zijn voorverpakte repen, koeken en bananen voorzien. Onze vrijwilligers delen deze items uit, dit jaar is er dus geen zelfbediening. Op elke post is het mogelijk om de bidon te vullen met water of isotone drank. Dit waterpunt wordt regelmatig schoongemaakt.