Routes

De routes van deze unieke experience toertocht gaan door de Rotterdamse haven, Zuidland, Vierpolders en Rockanje. Het parcours gaat over een aantal bijzondere haventerreinen die normaal gesproken niet openbaar toegankelijk zijn. De unieke combinatie van rauwe industrie en prachtige natuurgebieden zorgen voor bijzondere routes die je niet snel zal vergeten.

Voor editie 2023 heeft ons parcoursteam vier aantrekkelijke routes van 60, 80, 100 en 140 kilometer uitgezet. Nieuw dit jaar is de oostelijke lus die is opgenomen in alle afstanden. Deze lus zal de deelnemers over het IJsselmonde eiland en langs de oevers van de Oude Maas leiden.

De rondes worden tegen de klok in (linksom) gereden.


 

We fietsen over bijzondere haventerreinen die normaal afgesloten zijn!

Onderstaand vind je een overzicht van onze parcourspartners in 2023.

 

STARTLOCATIE: Toll Global Forwarding

Het evenement wordt afgetrapt bij het warehouse van Toll Global Forwarding. Hier worden de deelnemers ontvangen, de startbewijzen uitgedeeld en vinden de start en finish plaats.

Toll Global Forwarding is een logistiek partner met een focus op zeevracht, luchtvracht, multimodaal, 3PL en warehousing. 

PARCOURSPARTNER: BERTSCHI

Op het terrein van Bertschi fietsen we onder deze gigantische kraan door!

Bertschi is de grootste vervoerder van droog bulk chemicaliën ter wereld met locaties door heel Europa, groot geworden met het vervoeren van (tank)containers.

Alle afstanden gaan over dit terrein!

PARCOURSPARTNER: BROEKMAN DISTRIPORT

Na het terrein van Bertschi gaat het parcours direct door over dit terrein van Broekman Logistics aan de Theemsweg. Langs de kades en containers vervolgen we de weg. 

Broekman Logistics is een full service logistiek bedrijf gespecialiseerd in vervoer over zee, de weg, het spoor, door de lucht en multimodaal transport.

Alle afstanden gaan over dit terrein!

PARCOURSPARTNER: KEES IN 'T VEEN TANKTRANSPORT - ITT EUROPORT

Op dit haventerrein fiets je tussen de metershoge containers en tanks! ITT Europoort is specialist op het gebied van tank- en tankcontainertransport van gevaarlijke en ongevaarlijke stoffen.

De routes van 80, 100 en 140 km gaan over dit terrein.