Parcourspartners 2021

 

Bijzondere haventerreinen

Tijdens de Harbour Tour kan je kiezen uit 3 attractieve routes. Deze voeren dwars door het Rotterdamse havengebied en langs een aantal unieke natuurgebieden. Onderweg fietsen we over bijzondere haventerreinen van onze parcourspartners. Dit zijn gebieden die normaal gesproken niet toegankelijk zijn, laat staan voor fietsers. Op deze pagina laten we zien welke havenbedrijven hun poorten open zetten voor de Harbour Tour 2021!

 

START / FINISH: BROEKMAN LOGISTICS

De start en finish van de Harbour Tour vindt plaats voor het hoofdkantoor van Broekman Logistics in de Rotterdamse Waalhaven. In deze prachtige setting, met uitzicht over de Rotterdamse haven, ben je direct in de juiste stemming voor jouw rit door de Rotterdamse haven.

 

PARCOURSPARTNER: ITT EUROPOORT

Op het terrein van ITT Europoort gaat het parcours tussen de metershoge containers en tanks! 

ITT Europoort is specialist op het gebied van tank- en tankcontainertransport van gevaarlijke en ongevaarlijke stoffen. 

Alle afstanden gaan over dit terrein!

 

PARCOURSPARTNER: BERTSCHI

Op het terrein van Bertschi fietsen we onder deze gigantische kraan door!

Bertschi is de grootste vervoerder van droog bulk chemicaliën ter wereld met locaties door heel Europa, groot geworden met het vervoeren van (tank)containers.

Alle afstanden gaan over dit terrein!

 

PARCOURSPARTNER: BROEKMAN DISTRIPORT

Na het terrein van Bertschi gaat het parcours direct door over dit terrein van Broekman Logistics aan de Theemsweg. Langs de kades en containers vervolgen we de weg. 

Broekman Logistics is een full service logistiek bedrijf gespecialiseerd in vervoer over zee, de weg, het spoor, door de lucht en multimodaal transport.

Alle afstanden gaan over dit terrein!

Harbour Tour op zondag 18 september 2022

Goed nieuws! Op zondag 18 september 2022 organiseren we de 6 editie van de Harbour Tour Rotterdam. De inschrijving opent binnenkort.