Vorige edities

2019

Zonnige editie Harbour Tour voert 1.500 fietsers door Rotterdamse haven

Zo’n 1.500 recreatieve toerfietsers deden mee aan de derde editie van de Harbour Tour, dwars door het imposante havengebied van Rotterdam. De routes van 75, 100 en 135 km gingen langs, en zelfs over verschillende unieke haventerreinen zoals Huchinson Ports ECT Rotterdam, ITT Europoort en TIP Trailer Transport. In de Rotterdamse Waalhaven keerden de deelnemers vervolgens terug onder de finishboog voor het hoofdkantoor van Broekman Logistics, om hier de welverdiende medaille in ontvangst te nemen.

Foto's Aftermovie
2018

MEER DAN 1000 TOERFIETSERS LEVEREN TOPPRESTATIE IN DE ROTTERDAMSE HAVEN

Ruim 1000 toerfietsers gingen op de eerste echte herfstdag van het jaar op pad in de Rotterdamse haven. Ze lieten zich niet tegenhouden door de regenachtige omstandigheden en stonden op zondag 23 september aan de start van de Harbour Tour 2018. Een unieke Experience Ride die de wielersport verbindt met de Rotterdamse haven. Drie prachtige routes van 70, 100 en 130 kilometer voerden dwars door het havengebied tussen de Waalhaven en de allernieuwste terminals van de tweede Maasvlakte. De route kende niet alleen een industrieel karakter, onderweg reden de deelnemers ook nog eens langs bijzondere natuurgebieden.

Foto's Aftermovie
2017

Eerste editie van de Harbour Tour

Het eerste herfstweekend van 2017 schonk de deelnemers aan de eerste Harbour Tour in Rotterdam een prachtige zonnige dag met heerlijk fietsweer. Meer dan 1.000 deelnemers meldden zich op zondagochtend aan de Waalhaven ZZ om vanaf Broekman Logistics te beginnen aan een van de vier uitgezette ‘Experience Rides’.

Terugblikmagazine Foto's Aftermovie
We mogen weer! Schrijf je in voor de Harbour Tour!

Goed nieuws! Volgens de laatste richtlijnen kunnen we op 27 september de Harbour Tour gaan organiseren. Het unieke parcours dwars over haventerreinen blijft, net als de complete verzorging. Benieuwd naar alle maatregelen die we nemen?

Lees meer